Pages

Conferinţa Naţiunilor Unite asupra Schimbărilor Climatice - Durban, Africa de Sud. Eveniment prezentat tuturor Francmasonilor de către Agenţia de Presă Masonică din România (APMR)

Fast Start Financing and Beyond la summit-ul COP17

Pe 1 decembrie 2011 acest eveniment a evidenţiat angajamentul american de deplină implementare a Acordului de la Copenhaga prin creditele "fast start". COP 17 marchează a doua aniversare de la angajamentele luate de Statele Unite în Copenhaga pentru a furniza 30 de miliarde de dolari pentru perioada 2010-2012 pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor de adaptare şi de atenuare a ţărilor în curs de dezvoltare.


Conferenţiarii au vorbit despre contribuţiile americane din anul fiscal 2011 şi, de asemenea, despre tranziţia spre mobilizarea de fonduri suplimentare pe termen lung prin intermediul sectorului privat şi integrarea problemelor de schimbări climatice în portofoliul general de dezvoltare.

Conferenţiarii acestui eveniment au fost Jonathan Pershing, Kit Batten de la USAID (care a vorbit despre programele USAID şi despre parteneriatele cu ţările vulnerabile şi împuternicirea femeilor) şi Elizabeth Littlefield de la OPIC.


Participarea Agenţiei de Presă Masonică din România la acest eveniment se datorează sistemului de comunicaţii al Departamentului de Stat, fapt pentru care Secretariatul General mulţumeşte pentru acest lucru, considerând iniţiativă americană ca fiind una benefică comunităţii internaţionale.